13 март 2019, Sofia Event Center
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Защо Fintech
Финансовата индустрия е изправена пред изпитанието да въвежда иновации с възможно най-бързо темпо, поради растежа на fintech сектора и промените в предпочитанията и поведението на потребителите. Този стремеж към технологиите кара финансовите институции да променят много процеси от своя бизнес, за да продължат да бъдат в крак с особеностите на средата. Всякo нововъведение обаче изисква не само прилагане на различна технология, но и цялостна трансформация в начина на мислене. Годишната Fintech конференция ще представи , как се променя пазара на финансови услуги в регионален и глобален мащаб.
                                
Защо София
Тук са установени голям брой финансови, технологични и стартъп компании, поради което София попада в топ 3 на най-популярните fintech дестинации в Централна и Източна Европа. Още две съставки са необходими, за да може този сбор от институционални играчи да се превърне в успешна екосистема – организации, които да създават практическо съдържание (Sophia Lab е един много добър пример) и форуми за редовни срещи и обмяна на идеи.
 
Теми в програмата:
Голямата трансформация в индустрията. Тенденции и двигатели за растеж
PSD2 и възможностите за бизнеса
Мобилни плащания и дигитални портфейли
Кои са последните технологични иновации на пазара
InsureTech
Международно сътрудничество и възможности за растеж на екосистемата
 
Кога и къде:
13 март 2019 
Sofia Event Center
 
Аудитория: Над 350 изпълнителни директори и мениджъри от финансовия сектор – банки, платежни оператори, застрахователни компании, пенсионни дружества, инвестиционни фирми, компании за рисков капитал, IT специалисти, основатели на fintech стартъпи, инвеститори, консултанти, юристи, одитори, представители на правителствени и регулаторни институции
 
Работен език: английски
 
Такса за регистрация: 150 лв без ДДС
 
Краен срок за регистрация: 11 март

Лектори

 • Нина Стоянова

  Нина Стоянова подуправител, БНБ

  Г-жа Нина Стоянова e подуправител, ръководител на управление "Банково" и член на Управителния съвет на Българската народна банка. Избрана е на 29 юли 2015 г. от 43-тото Народно събрание за 6-годишен мандат. Г-жа Стоянова е магистър по право от СУ "Св. Климент Охридски". В периода 2007 – 2015 е Главен юрист, директор на дирекция "Правна" в Българската народна банка и член на Правния комитет към Европейската система на централните банки. През 2006 г. е работила по програма за краткосрочни назначения като юрисконсулт в Европейската централна банка, Франкфурт на Майн, дирекция "Правни услуги". От 1999 до 2006 г. е старши юрисконсулт в дирекция "Правна" на БНБ, а преди това - от 1994 до 1999г., е юрисконсулт в дирекцията. Г-жа Стоянова е работила е по различни международни проекти: относно правната рамка на Националната централна банка на Република Северна Македония; програма за техническо сътрудничество между Европейската централна банка и Централната банка на Босна и Херцеговина; Проект в Черна гора за засилване на регулаторния и надзорен капацитет на финансовите регулатори и др.
 • Александра Маниати

  Александра Маниати Старши политически съветник по Киберсигурност, Европейска банкова федерация

  Александра се присъединява към Европейската банкова федерация (EBF) през януари 2017 г. като старши политически съветник в областта на киберсигурността, дигиталните умения и социалните въпроси.Тя отговаря за създаването и прилагането на План за действие на работната група по киберсигурност на EBF, взаимоотношенията с ЕС, годишната конференция по Киберсигурност на EBF и проектите за хармонизиране на правната и регулаторна среда, повишаване осведомостта по отношение на киберсигурността и да развиване на дигиталните умения на банковите служители и клиенти. Тя също така представлява EBF в Консултативната група по финансовите услуги на Европейския център за киберпрестъпления и в Коалицията за цифрови умения и работни места на Европейската комисия.
  Между 1999 и 2016 г. Александра е била директор на Гръцкия банков институт към Асоциацията на гръцките банки (HBA) секретар на Съвета на директорите на Европейската мрежа за банково обучение EBTN; член на Управителния съвет на Института за кариерно ориентиране; председател на Комисията по финансова грамотност на EBTN; заместник-председател на Групата за проекти в областта на финансовото образование на EBF; и HBA респ. Международната мрежа е финансовото образование на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (OECD).
  Професионалният опит на Александра преди Европейската банкова федерация включва различни дейности, основно свързани, но не само, с банковия сектор на национално, европейско и международно ниво - бизнес отношения, квалификационно обучение, сертификационни изпити и електронно обучение, публикации, събития и дейности за финансова грамотност.
 • Левон Хампарцумян

  Левон Хампарцумян главен изпълнителен директор и председател на УС, Уникредит Булбанк, член на управителния съвет на Асоциацията на банките в България, член на FinTech Summit Advisory Board

  Левон Хампарцумян е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк от 2001. Той е член на Управителния съвет на БОРИКА. В периода април 2005 – април 2008 г. и април 2011 - април 2015 той е председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България. Левон Хампарцумян е член на Управителния съвет на Института за пазарна икономикa. В периода 2008 – 2012 е Председател на Настоятелството на СУ "Свети Климент Охридски". Левон Хампарцумен е носител на Ордена на звездата на италианската солидарност (Ordine della Stеlla della Solidarietà Italiana) и получава титлата Комендаторе от Президента на Република Италия Джорджо Наполитано през 2008 г. През 2007 г. фондация "Атанас Буров" му присъжда приза "Буров" за банково управление, той е обявяван два пъти за "Банкер на годината" – от списание Finance Central Europe през 2005 г. и от вестник "Банкеръ" през 2007 г. През 2012 г. пък списание "Мениджър" му връчи приза за "Мениджър на годината". През 2015 г. главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян е удостоен с Голям сребърен почетен знак за заслуги за Република Австрия. Левон Хампарцумян е дипломиран инженер-химик и професионалният му опит е свързан с ръководни позиции в PriceWaterHouse Coopers и Earnst&Young. В периода 1999 г. – 2001 г. той е бил последователно заместник-министър на икономиката и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.
 • Мирослав Вичев

  Мирослав Вичев главен изпълнителен директор, БОРИКА, член на FinTech Summit Advisory Board

  Мирослав Вичев е главен изпълнителен директор на платежния и картов оператор БОРИКА. Има над 25 години опит в сферата на информационните технологии за банковия сектор. Преди да се присъедини към дружеството заема редица ръководни позиции: ръководител "Приложни системи" в Българска пощенска банка, старши мениджър "Управленско консултиране и ИТ" в Deloitte & Touche, ръководител на "Консултантски отдел" в "Майкрософт България" и консултант по избора на система РИНГС към БНБ, директор "Информационни технологии" в ТБ "Биохим", изпълнителен директор на Банка ДСК. Наред с това е член на надзорния съвет на пенсионна компания "ДСК Родина", член на съвета на директорите на "Дружество за касови услуги" и член на съвета на директорите на OTP Bank (Русия), зам.главен изпълнителен директор на OTP Bank (Унгария) и главен информационен мениджър на банковата група. Завършил е Техническия университет в София.
 • Филип Генов

  Филип Генов изпълнителен директор, F27 и съосновател, Sophia Lab

  Филип Генов е банкер с над 20 години опит на високи мениджърски позиции в България и по света. В момента ръководи проекта на УниКредит Булбанк за финансиране на стартиращи бизнеси, които освен кредит могат да получат високопрофесионална подкрепа в структурирането на работещ бизнес план и контакти с потенциални клиенти. Филип има голям опит в създаването и изпълнението на различни иновативни проекти за развитие на бизнес и инициативи за UniCredit в България, Италия, Германия и страните от Централна и Източна Европа. Той е бизнес ангел, ментор и инвеститор в стартиращи компании на млади предприемачи. Филип Генов има MBA от Stern School of Business на Нюйоркския университет и London School of Economics и магистърска степен от SDA Bocconi, Италия.
 • Ваня Манова

  Ваня Манова Мениджър на Mastercard за България и Македония, член на FinTech Summit Advisory Board

  Ваня Манова отговоря за развитието и изпълнението на локалната стратегия на Mastercard, включително поддържане растежа на картовите и електронни разплащания и на двата пазара, въвеждане на иновациите и технологичните решения на Mastercard, както и създаване на стабилни партньорства с ключови клиенти, правителствения и публичния сектор. ‘ След 20-годишен опит в банковата сфера, Ваня Манова се присъединява към българския екип на Mastercard през 2008 г. като Мениджър връзки с клиенти. През последните години тя ръководи представителството на компанията в България и работи за позиционирането на Mastercard като стратегически партньор на бизнеса, правителствените институции и регулаторни органи. Също така лансира и подпомага развитието на безконтактните плащания в България и Македония - област, в която Mastercard е безспорен лидер и на двата пазара.
 • Горан Ангелов

  Горан Ангелов основател и управител, IBS България, член на FinTech Summit Advisory Board

  Горан Ангелов е основател и управител на Ай Би Ес България (IBS) една от водещите ИТ компании в страната с фокус върху финансовата индустрия, аналитикс решенията и системната интеграция. Текущо IBS изпълнява ключови проекти във водещи банки, свързани с дигиталната трансформация, PSD2 регулацията, модернизирането на инфраструктурата и управлението на информационните активи.
  Горан Ангелов има инженерно образование със специалност автоматизация на производството. Той има повече от 20 години опит в сферата на информационните и комуникационните технологии и участие в редица успешно реализирани мащабни ИТ проекти за бизнеса и публичния сектор.
 • Тал Шарон

  Тал Шарон управляващ директор, Equitech

  Tal Sharon is member of the FinTech Summit Advisory Board. Tal Sharon is a FinTech consultant specializing in analyzing corporates and financial institutes requirements. Tal brings vast financial and legal knowledge in order to bridge the gap between corporates and innovative FinTech solutions. Tal has accumulated extensive knowledge in the FinTech industry and has been providing advisory services to FinTech ventures in various stages.
 • Ръсел Тейлър

  Ръсел Тейлър главен търговски директор в Софтуер Груп

 • Калин Радев

  Калин Радев изпълнителен директор, Software Group, член на FinTech Summit Advisory Board

  Г-н Калин Радев е CEO и основател на "Софтуер Груп". Той има повече от 20 години професионален опит в информационните технологии, от които 15 години в сферата на подобряване достъпа до финансови услуги, банковия и микрофинансиращия сектор. Г-н Радев има богат международен опит в ръководенето на стратегически проекти в Европа, Африка, Азия и Пасифик, както и Латинска Америка. Неговите знания и умения са използвани в над 100 проекта по целия свят, включващи разработването на ИТ стратегии и проектирането на софтуерни решения, които ускоряват достъпа до финансови услуги и увеличават ефективността на институциите. Г-н Радев е също така член на борда на директорите на Центъра за микрофинансиране (MFC) и на Индийско-българската бизнес камара.
 • Питър Барон

  Питър Барон CEO, TBIF Financial Services (TBI Bank), член на FinTech Summit Advisory Board

  Динамичен и ориентиран към резултатите, Питър Барон е бизнес лидер с богат опит в потребителското банкиране с фокус върху дигиталната трансформация и бизнес развитие. Експерт в разработването на стратегически инициативи в областта на кредитирането, той е посветен на поддържането на репутация, основана на качество, обслужване и безкомпромисна етика.
  Във времето заема водещи консултантски и инвестиционни роли. За повече от 16 години професионална кариера участва в бордовете на множество мултинационални и местни компании в Обединеното кралство, Русия, Македония, по-късно и в Украйна, където заема позиции като главен изпълнителен директор на VAB Bank и VAB Group, член на TBIF Financial Services BV (TBIF), като успешно управлява трансформацията на корпоративната идентичност и създаването на първия украински финансов супермаркет в областта на финансовите услуги на дребно.
  От 2012 г. поема поста вицепрезидент "Стратегия" за TBIF, като съветник на управляващия директор по банковите и небанкови операции на групата в Централна и Източна Европа, подпомага 4finance Group S.A. в разработването на банкова стратегия и цели за придобиване. От 2016 г. Питър Барон е управляващ директор на TBIF, а наскоро е назначен за член на Изпълнителния комитет на 4finance Group S.A.
  Питър има бакалавърска степен по Инвестиции и управление на финансови рискове от Cass Business School, Великобритания.
 • Диана Меданова

  Диана Меданова Изпълнителен директор и главен оперативен директор, bsurance

  Диана Меданова е изпълнителен директор и главен оперативен директор на австрийската застрахователна компания bsurance. Тя е основател и на първия и втория по големина онлайн застрахователни агрегатори в Австрия, които излизат през 2015. Тя е консултурала застраховантелни компании в областта на дигиталното разпространение и трансформация и има 12 години опит като застрахователен брокер.Меданова е и независим консултант на австрийското правителство и на Камарата за работниците и служителите. Има двойна магистърска степен от Икономическия университет във Виена и FGV Sao Paulo в Бразилия.
 • Артур Дервижински

  Артур Дервижински Ръководител Индустрия, Финансови услуги, Централна и Източна Европа,  SAP

 • Владимир Савов

  Владимир Савов член на Комисията за финансов надзор

  Владимир Савов е член на Комисията за финансов надзор от януари 2014. Притежава магистърска степен по бизнесадминистрация от London Business School. Магистър МИО от УНСС. В периода 1993 г. – 1998 г. работи в "Уникредит Булбанк", като мениджър "Кореспондентски отношения с чужбина". През 1999г. Владимир Савов провежда стажове в департаменти "Централна и Източна Европа" и "Глобални депозитарни разписки" в The Bank of New York, Лондон. От 2000 г. до 2009 г. Владимир Савов работи в Москва, като първоначално е старши анализатор в Brunswick UBS, а от 2003 г. до 2006 г. е заместник – директор и впоследствие - директор в банка Уралсиб Капитал, където отговаря за анализите на банковия и потребителския сектор. В периода 2006 г. - 2009 г. е директор на департамента за анализи в инвестиционната банка Credit Suisse, а от 2009 г. до 2013 г. е управляващ директор, началник на аналитичния департамент във финансова корпорация "Откритие" – най-големият частен финансов холдинг в Русия. В досегашната си професионална кариера е натрупал богат опит в сферата на финансовия анализ и стратегии, инвестициите, капиталовите пазари, банковото дело и международните финанси.
  Владее английски и руски език.
 • Алекс Жигарев

  Алекс Жигарев Партньор Speedinvest

  С над 15-годишен опит в стратегиите, управението и предприемачеството, Алекс познава предизвикателствата, пред които са изправени технологичните стартъпи и знае как да се справя с тях. След като завършва магистратура по Приложна математика в Московския инженерно-физически институт, той започва кариерата си като програмист и мениджър проекти в големи ИТ компании (Luxoft, Dell, Ericsson). През 2010 г. придобива магистърска степен по бизнес администрация от INSEAD и се преориентира към вълнуващия и непредвидим свят на предприемачеството. Става съосновател и управлява редица компании, някои от които по-успешни, а други по-малко. Сред тях, "Airbnb" за руско-говорящите пазари беше един от най-големите играчи онлайн наемане на апартаменти на пазара на ОНД до 2012 г. "Booking.com" за здравен туризъм се срина след колапса на руската валута през 2014 година. Преди да стане партньор на Speedinvest, той работи във Vest Financial - компания, подкрепена от Y Combinator и First Round Capital и купена от Chicago Board Options Exchange през 2016 година. Алекс е ангел инвеститор в редица стартиращи компании и част от борда на една от най-големите онлайн туристически агенции в Русия.
 • Димитър Грозданов

  Димитър Грозданов Ръководител на практиката по финансови технологии, "Цветкова, Бебов, Комаревски" Адвокатско дружество

  Димитър Грозданов специализира в областта на банковото и финансовото право и оглавява практиката по финансови технологии на "Цветкова, Бебов, Комаревски". Работата му обхваща консултации в сферата на платежните услуги, онлайн и p2p кредитиране, криптовалути, потребителско финансиране, мерките срещу изпирането на пари, защита на потребителите и престъпления на "бели якички". Заедно с екипът на "Цветкова, Бебов, Комаревски" той е помогнал на банки, финансови институции и стартиращи предприятия да гарантират съответствието на своите иновативни продукти с една постоянно променяща се и растяща регулаторна рамка.
  Димитър съдейства за навлизането на българския пазар на една от водещите европейски компании, предоставящи финансиране за употребявани автомобили, работи по въвеждането на втората Директива за платежните услуги за голяма българска банка и консултира създаването на една от първите български компании за управление на портфолио от криптовалути. Член е на Софийската адвокатска колегия и притежава магистърска степен по право от Софийски университет "Св. Климент Охридски".
 • Боян Бянов

  Боян Бянов Регионален Директор Централна и Източна Европа в Raisin GmbH

  Боян заема различни мениджърски позиции в банковия сектор от 2004 година насам - първо във Fibank, а в последствие и в TBI Bank в България и Румъния. Присъединява се към екипа на една от водещите Fintech компании в Европа- немската Raisin преди 2 години и от началото на 2019г. е Регионален директор, отговорен за развитието на дейността на компанията в Централна и Източна Европа. Базираната в Берлин компания предлага уникална иновативна платформа демократизираща пазара на спестовни и инвестиционни продукти в Европа. В рамките на 5 години от своето основаване компанията е привлякла инвестиции от над 170 милиона евро от водещи инвеститори като PayPal, Index Ventures и Ribbit Capital. Нейните над 160 000 клиента са насочили повече от 11 милиарда евро към 63-те банки партньори от 23 страни, превръщайки компанията в лидер на европейския wealth tech пазар.
 • Филип Мутафис

  Филип Мутафис инвеститор, Paysera България

  Филип Мутафис е инвеститор и сред основателите на Paysera България – местно представителство на литовското дружество за електронни пари Paysera LT, и една от първите Fintech компании в страната. Г-н Мутафис има дългогодишен опит в компании от ИТ индустрията, сред които – Dynamic Solutions, Singular, Unisoft, Sirma Business Consulting, Балкан Сървисис. Член е на борда на Българската асоциация на софтуерните компании (BASSCOM). През цялата си кариера инициира и участва в иновативни за българския бизнес дейности - първите интернет лаборатории, e-learning системи, локализиране и внедряване на ERP системи, мобилни решения, както и лансирането на най-успешната Business Intelligence система в България - QlikView. Paysera е още една иновация, в която той активно се включва. Бил е лектор на множество събития за бизнес планиране, ЕRP, CRM, BI, платежни системи и разплащания, онлайн търговия и международен бизнес.
 • Константин Джелебов

  Константин Джелебов изпълнителен директор и съосновател, phyre

 • Стоил Василев

  Стоил Василев вицепрезидент корпоративно развитие, SumUp

 • Тамара Валдо

  Тамара Валдо Мениджър Партньорства с Финтех компании, Райфайзен Банк Интернешънъл

  Тамара Валдо се присъединява към дирекция Стратегии и Иновации на Райфайзен Банк Интернешънъл преди година и половина, за да участва в създаването на Елевейтър Лаб - най-голямата корпоративна програма за партньорство с финтех компании. В момента тя организира програмата, валидира бизнес моделите на фитнтех компаниите и приложението им в групата РБИ и страните от Централна и Източна Европа.
 • Евгени Ангелов

  Евгени Ангелов председател, BVCA и Съдружник, PostScriptum Ventures

  Евгени Ангелов е инициатор и председател на BVCA. Той е икономически съветник на Президента на Република България Росен Плевнелиев от 2012 до 2017 година, където работи за повишаване на конкурентоспособността на предприятията и енергийната ефективност, както и за заздравяване на иновационната екосистема и подобряване на бизнес средата в България.
 • Тодор Брешков

  Тодор Брешков съосновател и управляващ партньор, LAUNCHub

 • Андрей Александров

  Андрей Александров Главен оперативен директор и член на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг

  От 2008 г. до края на 2016 г. той е начело на пазарния лидер в Животозастраховането – ЗАД Алианц България Живот. За тези осем години, компанията осем пъти е лауреат на престижната награда "Застраховател на годината", която се връчва от Асоциацията на българските застрахователи. Под мениджмънта на Андрей Александров, на Алианц се присъжда и наградата "Компания с най-добри продукти в Животозастраховането". От януари 2013 г. той е избран за член на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг, а през 2017 г. поема настоящия си пост на Главен оперативен директор с ресор – ИТ, Информационна сигурност, Ликвидация на щети. Той е Магистър по Застраховане и осигуряване и Бакалавър по Финанси. Преминал е през различни специализации и обучения, като Мениджмънт и управление на Бизнеса в Ню Йорк, Мениджмънт на клиентски портфейл в Лондон, Управление на дистрибуцията във Виена и Мюнхен, Подписваческа дейност и Риск мениджмънт. Кариерата си започва като застрахователен агент по общо застраховане. Работил е в АIG Life като Директор Злополуки и Здравно застраховане. След като стартира кариерата си в Алианц заема редица управленски позиции, преди да бъде избран за Главен оперативен директор на Холдинга.
   
 • Николай Генчев

  Николай Генчев Главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УНИКА България

  Роден на 01 юли 1973 г. Завършва математическата гимназия във Велико Търново, след което се дипломира като магистър по Бизнес администрация в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Николай Генчев има 20 години професионален опит в консултантския бранш и финансовия сектор. Заема позицията главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УНИКА България от края на 2009 г. Член е и на управителните съвети на Асоциацията на българските застрахователи и на фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".
   
 • Ираван Хира

  Ираван Хира изпълнителен директор на Selectium, оперираща бизнеса на HPE за България

  Иравaн Хира e член на FinTech Summit Advisory Board.<br />
  Господин Хира е генерален директор на Hewlett Packard Enterprise в България и на Hewlett Packard Enterprise Глоубъл Деливъри България Център от януари 2009 година. Под ръководството на Ираван Хира, Хюлет-Пакард България е ултимативен лидер в ИТ сектора в страната ни и постига пазарни резултати, които извеждат българското подразделение на компанията на водеща позиция в региона на Източна Европа. През периода Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Център става най-големия работодател в ИТ индустрията в България с над 6000 служители и реализиран износ на услуги на стойност от 260 милиона лева само през 2014 г. Г-н Хира работи в Хюлет-Пакард България от създаването на компанията в страната ни през 1998г. и заема различни търговски и управленски позиции. За постигнати високи професионални успехи е отличаван два пъти с членство в "Клуб на победителите" на корпорацията Хюлет-Пакард. Сред приоритетите на г-н Хира са утвърждаването на лидерството на Хюлет-Пакард в България, внедряването на технологични иновации за постигане на устойчив икономически растеж, развитието и популяризирането на корпоративната социална отговорност като важна обществена функция на компаниите и стимулиране на предприемачеството в сферата на високите технологии в страната ни. Заради активната си дейност в тези направления, Ираван Хира е избран за председател на Български форум на бизнес лидерите през 2013 г. Член е на управителния съвет на Джуниър Ачийвмънт България, на Американската търговска камара в България (AmCham), на Експертен съвет към Софийски университет, Консултативен бизнес съвет към ВУЗФ и редица други водещи бизнес и образователни организации в страната. През 2010 г. и 2011 г. е финалист в престижния конкурс " Мениджър на годината
 • Елена Попова

  Елена Попова Ръководител ИТ AIG EMEA Shared Service

  Елена Попова оглавява отдела по Информационни технологии в AIG Експертен център, София от 2014г. В рамките на кариерата си в AIG Елена има редица постижения - създаването на изцяло виртуална работна среда за служителите, имплементацията на съвременни технологични решения и същевременно ефективното управление на ИТ разходите и инвестициите. Елена е ключова част от управленския екип на AIG в България, като освен в сферата на технологиите, тя  активно работи по проекти, свързани с ангажираността и кариерното развитие на служителите.
  Преди да се присъедини към AIG, Елена е работила повече от 15 години в сферата на ИТ управлнието във водещи компании от различни бизнес сектори.
 • Шанън Фрийдмен

  Шанън Фрийдмен Старши мениджър, Global CES Channels & Business Development

Програма


ПРОГРАМА

Партньори

Elevator Lab IBS Борика TBI Bank SAP Selectium TBK Vienna Equitech British american tobacco IUVO launchhub Trending topics seenews

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

 • Отдел "Събития"

  event@economedia.bg
 • За счетоводни въпроси:

  krasimira.ganchina@economedia.bg

  +359 2 4615 458