12 ноември, София Хотел Балкан
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

За шеста поредна година вестник “Капитал” организира конференция, посветена на здравния сектор и проблемите в здравеопазването в България.

Здравеопазването продължава да бъде един от растящите сектори на икономиката и един от бързо развиващите се от гледна точка на иновации, но и сектор, който среща огромни предизвикателства по пътя към бъдещето.

Как ще се промени здравният модел и какви модели се реализират в чужбина? Какви са политиките на ЕС за стимулиране на иновациите? Как дигитализацията навлиза в здравеопазването? Кои са технологиите, които променят сектора? Какво е бъдещето на медицината? Това са част от въпросите, на които е посветена конференцията на “Капитал” през 2019 г.

Теми в програмата

- Иновации в здравния сектор - Промени в здравния модел и модели от чужди държави
- Как ЕС насърчава иновациите 
- Дигитално здравеопазване
- Новости в диагностичната апаратура
- Болнично здравеопазване

Втори годишни награди за иновации и добри практики в здравния сектор

За втора година в рамките на конференцията ще бъдат връчени годишните награди “Иновации и добри практики в здравния сектор”. Капитал и биофармацевтичната компания АбВи търсят най-добрите примери, които демонстрират иновации и добри практики в здравния сектор в България. До 15 октомври 2019 г. всички желаещи ще могат да кандидатстват със своите проекти. 

Повече информация за конкурса можете да намерите ТУК

Формулярът за кандидатстване може да бъде свален от ТУК

Аудитория
300+ участници, здравни власти, народни представители, министри, представители на регулаторните органи, фармацевтични компании, директори и представители на здравни заведения, лекари, представители на бизнеса, представители на съсловните организации, представители на пациентските организации, представители на международни институции.

Кога и къде
12 ноември 2019, София Хотел Балкан

Цена за ранна регистрация (до 21 октомври): 150 лв. без ДДС
Регистрация след 21 октомври: 200 лв. без ДДС
 

Партньори

Abbvie Health Astellas Amgen Novo Nordisk Pfizer Janssen Bulfarma PM

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.