26 ноември 2019, София Ивент Център
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

SEE GROWTH SUMMIT е ежегодно регионално събитие за предприемачи, желаещи да разрастнат своя бизнес, организирано от Капитал и Организацията на предприемачите (Entrepreneurs Organization) Югоизточна Европа. Конференцията събира на една сцена влиятелни и доказани предприемачи, експерти по бизнес развитие и наградени автори на книги, които ще споделят своите съвети за създаване на по-добра бизнес стратегия, маркетинг, операции, финанси и лидерство. GROWTH SUMMIT е личният ви ментор за предприемане на следващата стъпка за развитие на вашата компания. 

ТЕМИ
- Коя стратегия е най-подходяща за вашия бизнес
- Маркетингови инструменти за повишаване на продажбите
- Лидерство за новата ера
-  Бизнес процеси за гладко плаване
- Финанси за осигуряване на устойчив растеж
- Как успешно да управляваме семеен бизнес

ФОРМАТ
- презентации
- дискусионни панели
- нетуъркинг сесии

ЗАЩО ДА УЧАСТВАМ
Питаме предприемачите: НА ПРАВИЯ ПЪТ ЛИ СТЕ ЗА РАЗРАСТВАНЕ НА ВАШАТА КОМПАНИЯ? Този въпрос е дълбото свързан с желанието ни за растеж и успех. Всеки от нас иска да научим повече за това как да развиваме бизнеса си в динамична икономика. Какво ни пречи и какъв всъщност е ключът към растежа и успеха?

Ето защо ви каним да се присъедините към това специално пътешествие, за да откриете пътя за бързо бизнес развитие  без драма. През целия ден, изпълен с вдъхновяващи лекции, ние ще докажем, че повечето ограничения съществуват само в нашия ум. Каним ви на едно обучение в стила на EO, което няма да остави неразгледан нито един въпрос около създаването на потенциал за растеж.

ПУБЛИКА
Предприемачи
Основатели и изпълнителни директори на различни предприятия
Мениджъри Бизнес развитие 
Иновационни директори
Стратегически директори
Търговски и финансови директори

КОГА И КЪДЕ
26 ноември 2019 г.
Sofia Event Center
 
РЕГИСТРАЦИЯ
Цена на билета: 120 евро без ДДС

СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР
Ако се интересувате от партньорство с Growth Summit, моля свържете се с нас на адрес: event@economedia.bg

Лектори

 • Ролф Шрьомгенс

  Ролф Шрьомгенс Основател, Trivago

 • Анди Клейтън

  Анди Клейтън Предприемач и Scaling Up обучител

  Анди Клейтън ръководи европейския бизнес на Petra Coach от Оксфорд, Великобритания, където живее в момента. Той обича да подрежда задачите в план - ключовата дума за него е "фокус", на който разчита за създаването на стратегия за действие, а след това за придържането към нея и убеждаването на цял екип да направи същото. Анди използва методологията на Rockefeller Habits ("Навиците на Рокфелер" - бел.ред.), за да развие и разрасне бизнеса си в Китай до приход от над 10 млн. долара, след което го продава на най-големия си конкурент. В момента се занимава с това да помага на други предприемачи да използват същите методологии, за да подобрят живота и бизнеса си. Анди е един от най-старшите обучители в Entrepreneurs Organization. В свободното си време той се "наслаждава" на участието си в ултра-маратони, както и подкрепя каузи в помощ на аутисти.
 • Миза Лукич

  Миза Лукич Предприемач

  Миза Лукич е сред най-известните бизнес лидери в Централна и Източна Европа. Той е основател на NEW STARTEGY, първата консултантска компания за бизнес и бранд дизайн в Югоизточна Европа, която носи трансформационен растеж чрез иновации в бизнес моделите. Преди да създаде собствена консултантска компания, Миза е изпълнителен директор на Publicis One за Централна и Източна Европа, Прибалтика, Гърция, Турция и някои страни от Централна Азия. За две поредни години (2016 - 2018 г.) 30-те държави под ръководството на Миза постигат най-висок растеж и печалба, не само в рамките на Publicis One Worldwide (95 страни), но и на цялата Publicis Group.
 • Кристиан Онетиу

  Кристиан Онетиу Сериен предприемач

  Кристиан Онетиу е основател на най-голямата за региона на Централна и Източна Европа компания за директни продажби. Бизнесът му има оборот от над 100 млн. евро и мрежа от над 50 хил. независими дистрибутори в 20 държави. Кристиан е член на борда на директорите на няколко румънски компании, лидери в съответните сектори. Той води онлайн програми за предприемачи, посветени на задачата да разраснат своя стартъп бизнес. През 2019 г. получава отличието за най-вдъхновяващ румънски предприемач в класацията Romanian StartUp Barometer. Кристиан е в списъка на Forbes Топ 500 за стартиращи компании, посветени на здраве, спорт и благосъстояние.
 • Барет Ерсек

  Барет Ерсек консултант и автор по темата иновации

 • Дебора Хей

  Дебора Хей сериен предприемач

 • Азра Кертмелиоглу

  Азра Кертмелиоглу изпълнителен директор, Azra Private Kindergartens

 • д-р. Реджи Чандра

  д-р. Реджи Чандра изпълнителен директор, Rhythm Engineering

  Д-р. Реджи Чандра изобретява In|Sync - робот, който синхронизира светофарните уредби и намалява автомобилните катастрофи с 30%. През 2012 г. американското сп. Esquire го разпознава като един от най-вдъхновяващите изпълнителни директори в САЩ. Сред срещата си с Реджи, сър Ричард Брансън казва, че трябва да му бъде присъдена Нобелова награда. Реджи има бакалавърска степен по Строителство, магистърска по Трафик инженерство и докторска степен по Организационно лидерство. Неговата компания Rhythm Engineering е на 64-то място в списъка с най-бързо растящите бизнеси в САЩ. Фирмата има пет патента и продължава да създава нови и революционни продукти, които променят индустрията. Решенията на компанията са приложени в 160 града в 32 щата.
 • Джордж Ган

  Джордж Ган Предприемач и обучител

  Джордж Ган е предприемач и един от основателите на ИТ индустрията в Малайзия. След като завършва City University в Лондон и работи няколко години в града, през 1987 г. се завръща в Малайзия, за да основе първия си ИТ бизнес - Hitechniaga. Компанията е системен интегратор и първа въвежда Unix OS в региона. Бизнесът започва с трима служители и достига до група от 300 служители и приходи от над 30 млн. долара. През 1999 г. Джордж основава консорциум, който работи по най-голямата система за онлайн обществени поръчки в Малайзия. Годишният й оборот е 3.2 млрд. долара. През 2002 г. Джордж създава нов бизнес в областта на веригата на доставки. Пред 2017 г. той влиза в бизнеса с обучения със собствена програма за бизнес стратегии и разрастване. Джордж Ган има компании и в сектора на бутиковите имоти, както и в земеделието.
 • Любен Белов

  Любен Белов LAUNCHub Ventures

 • Васил Терзиев

  Васил Терзиев Съосновател на Campus X и Телерик Академия и партньор в Eleven

  Васил Терзиев е успешен предприемач, ангел инвеститор и ментор на някои от водещите стартиращи компании в България. Като съосновател на Телерик Академия – водещата образователна организация, която подготвя следващото поколение дигитални лидери, и Campus X – най-големият хъб и екосистема за технологични компании и талант в Югоизточна Европа, Васил играе ключова роля за постоянните иновации във всички направления на организациите. Васил също е партньор в Eleven – водещ фонд за рискови инвестиции, който подкрепя компании в ранен стадий на развитие от Югоизточна Европа, където съветва компаниите относно основите на бизнеса, продуктовото портфолио, растежа и развитието на нови пазари. Той е активен участник в глобалната предприемаческа екосистема. Участва в борда на директорите на Endeavor Bulgaria, както и на водещия американски доставчик на частни хостинг решения в облака – MacStadium. По-рано в своята кариера, Васил съосновава глобалната софтуерна компания – Telerik, придобита от Progress през 2014 г. След придобиването Васил поема поста главен директор "Иновации" (Chief Innovation Officer) в компанията. Васил има бакалавърска степен по "Бизнес администрация" от Американския университет в България. Преди да създаде Telerik, той заема различни позиции в компании от високотехнологичния и инвестиционния сектор, както и сектора на недвижимите имоти.
 • д-р Кирил Величков

  д-р Кирил Величков мениджър, KBC Group European Financial Instruments Competence Center

 • Йоана Ленкова

  Йоана Ленкова Професионален футурист

  Йоана Ленкова е стратегист и професионален футурист с 15 годишен международен опит в сферата на маркетинга, иновациите и стратегията. Професионалната и кариера се развива в компании като Дисни, AB InBev, Сосиете Женерал. До скоро Йоана работи като стратегист в The Walt Disney Company в Лондон. Йоана завършва бизнес училището към университета в Оксфорд (Saïd Business School), специалност Стратегии и Иновации. По-рано тази година тя основава собствена консултантска компания, насочвайки усилията си към развиване на дейността по стратегическо прогнозиране (Strategic Foresight) и планиране на сценарии, помагайки на различни компании да създават успешни стратегии за бъдещето. Йоана е партньор на The Futures School, USA за Европа и организира уъркшопи и обучения по стратегическо прогнозиране (Strategic Foresight).
 • Божидар Нейчев

  Божидар Нейчев Старши Съдружник, PwC

  Божидар е един от старшите съдружници на PwC за Централна и Източна Европа.Той започва работа през 1994 г. а е съдружник във фирмата от 2004 г. Божидар има 25-годишен опит в консултирането на клиенти в ключови приватизационни и частни сделки в различни сектори в региона, стратегически анализи за навлизане и оттегляне от пазара, преструктурирания, ликвидационни и заздравяващи услуги, както и оказване на съдействие при сливания и придобивания. През последните две десителетия е основал или развил повечето от офисите на фирмата на Балканите с придобивания на конкурентни компании и екипи от специалисти.
 • Димитър Енчев

  Димитър Енчев Управляващ партньор в PostScriptum Ventures Sarl

 • Лазар Петров

  Лазар Петров Началник отдел "Финансови инструменти и оперативни програми", Фонд на фондовете

  Лазар Петров е професионалист, който съчетава международен опит в сферата на финансите и технологиите. В първите години на кариерата си е базиран в Германия и Испания, където придобива познания в корпоративните финанси и инвестиционен мениджмънт като част от екипите за бизнес развитие на международни организации. След това прекарва няколко години като мениджър проекти и мениджмънт консултант с фокус върху технологичен ъпгрейд на финансови институции. Лазар Петров има магистърска степен по икономика от Университета във Фрайбург, Германия със специализация по финансов анализ. През август 2017 г. поема поста началник отдел "Финансови инструменти и оперативни програми" във Фонд на фондовете.
 • Мария Гергова-Бенгтссон

  Мария Гергова-Бенгтссон Основател и управляващ директор, United Partners

 • Станислав Николаев

  Станислав Николаев партньор и COO на Empower Capital Advisers

 • Иван Лекушев

  Иван Лекушев основател и Изпълнителен Директор на BGO Software

  Иван Лекушев е основател и Изпълнителен Директор на BGO Software - българска софтуерна компания, с над 100 служители и офиси в България и Обединеното Кралство. Голяма част от дейностите, които Иван ръководи професионално, са в сферата на здравеопазването, клиничните изследвания и фармацията, а не-професионалните му интереси са в сферата на образованието, музиката и благотворителна дейност. Иван е един от основателите на EO South East Europe и част от борда на организацията, като отговаря за стратегическите партньорства на ЕО, както и организирането на широк спектър от събития, свързани с личностното и професионално развитие на членовете.

Програма


Вижте програмата на събитието тук

Партньори

PWC UBB Jeremie BVCA Vivacom fof audi Porsche Prospect Botevgradsko