25 март, 25 март 2020 г., Хотел Балкан София, зала Средец
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

15-a Национална конференция по е-Здравеопазване

Дигитализацията в здравния сектор - характеристики и перспективи за развитие

Под патронажа на Комисия по здравеопазването към 44-то Народно събрание на Република България

Със съдействието на: Български лекарски съюз и Български червен кръст 

Дигиталната революция навлезе и промени коренно всички области от нашето ежедневие, включително и системата на здравеопазването. Нововъзникващите технологии и подходи в здравеопазването и фармацевтичната индустрия могат драстично да подобрят и да допринесат за ефективността, устойчивостта и икономическия растеж на сектора. Доверието както на практикуващите лекари и фармацевти, така и на пациентите, в технологичните новости се повиши, но заедно с него се увеличиха и очакванията към дигитализираните системи и услуги, зависещи пряко от политиките и стратегиите на национално и европейско ниво.
За 15-а поредна година организаторите на Националната конференция по е-здравеопазване ще обърнат поглед към най-актуалното от иновациите в сферата, ще покажат гледната точка на утвърдени лидери от здравния и фармацевтичния сектор и ще дадат възможност за обмен на мнения и идеи между професионалистите и експертите от сектора, представителите на правителството и на пациентските организации.

Кога и къде
25 март 2020 г., Хотел Балкан София, зала Средец

Аудитория: 200+ Представители на държавни, общински и частни здравни институции, вкл. болници, ДКЦ, клиники, санаториуми, лечебни комплекси, лаборатории, медицински центрове, управители, изпълнителни директори, ИТ директори, медицински директори, административни директори;Представители на фармацевтични компании; Представители на държавни структури – представители на политическия кабинет на министерства на здравеопазването в региона, директори на дирекции в министерствата, директори и управители на здравноосигурителни каси, осигурителни фондове; Представители на клинични лаборатории
 

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

  • Свържете се с нас за въпроси относно това събитие на Икономедиа.

    Отдел Събития

    тел. 02/461 54 21 или на ictevents@economedia.bg
  • За счетоводни въпроси

    krasimira.ganchina@economedia.bg

    тел: 02/ 4615 458