3 юни 2017, София 1000, ул. Шейново 7 MDV Professional Education
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Преговорен процес 
Еднодневно интерактивно обучение 

Какво е важно да знаем и можем, за да водим успешно преговорен процес - от ефективна комуникация до сключване търговски договор; управление на рисковете, оптимизация на срокове и условия, документиране на процеса

Преговорите изискват особена подготовка, за да може да се постигнат максимални резултати, и в същото време преговарящите страни да се погрижат за взаимоотношенията помежду си.

Обучението стъпва на упражнение, което илюстрира комуникационния процес, като се изследват възможностите за недоразумения и обърквания в него. Преминава се към основните приниципи за водене на преговори, които да въведат участниците в тематиката. Ще се обърне специално внимание на подготовката на този вид разговори, както и различни техники при провеждането им. Всичко това, ще се упражни в реални работни казуси, които ще създадем заедно. Те ще дадат възможност на участниците да упражнят новите подходи и да изберат работещите техники за себе си. Допълнително, ще се направи симулация за водене на преговори, в която да се обърне внимание на всички елементи, разглеждани до този момент и как се проявяват в различен контекст.

Комуникация в процеса на продажба
 • Концепция на законите за Въздействие и Влияние
  Процес на продажби и стъпки на продажби
  Разпознаване на типовете клиенти и ефективна комуникация с тях
  Справяне с възражения (трудни клиенти) и затваряне на сделката
   
Успешните преговори
 • Основни принципи за водене на преговори
  Предварителна подготовка – подходящи и несполучливи изрази
  Техники за водене на преговoри
  От практиката за практиката - работни казуси комуникация при преговори
  От преговори към ангажиращо сътрудничество

Търговски договор
 • Основни елементи на договорите
  Проверка на контрагента
  Уловки, защитни клаузи и арбитраж
  Фази на преговорния процес и администриране  на комуникацията


Записване:
Цена за една регистрация 200 лева без ДДС
-30% отстъпка за група (над 3ма души)

Разгледайте и останалите курсове през юни:
Ръст зас граница (за производители на бързооборотни стоки) - 1, 2, 8, 9 юни (цена 920 лева без ДДС)
Бизнес симулационна игра - 10 юни (цена 200 лева без ДДС)

За повече информация: 
Христина Христова +359 887 492 126
business_school@mdvtraining.bg

Лектори

 • Златина Михайлова

  Златина Михайлова Директор Лидерски програми, MDV Professional Education

  Златина работи активно в областта на управлението на хората и организационното развитие вече над 19 години. Преди да се присъедини към екипа на MDV Professional Education, Златина е била мениджър Организационно развитие на denkstatt (Австрия, България, Румъния, Словакия и Унгария) и управител на denkstatt bulgaria. В груповата си роля, Златина е отговаряла за създаването на ангажиращи и работещи процеси по управление на хората, знанието и организационната култура. Била е ментор на колегите в организацията, както и е подкрепяла мениджърите в създаването и укрепването на организационната култура. Златина има богат опит от работа с различни индустрии и клиенти, който е започнала да трупа още от работата си в Deloitte Bulgaria, където е била Мениджър в Управленското консултиране. През тези 7 години, Златина е била част от процеси за ЧР Трансформация, диагностика на културата и организацията, и множество проекти в областта на управлението на хората. Златина е обучила над 6000 човека, в повече от 10 държави, участници с различни професии и възрасти. Тя е дипломиран референт на групово-динамични психотренинги, дипломиран консултант по организационна диагностика. Притежава магистърска степен по Организационно развитие от СУ "Св.Климент Охридски" и магистърска степен по УЧР от НБУ. Златина непрекъснато увеличава експертизата си в сферата на управлението на хора, социална психология, корпоративна отговорност, нови бизнес модели и лидерство.
 • Илия Грозданов

  Илия Грозданов MJur, Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"

  Илия Грозданов е завършил магистратура по Европейско и международно бизнес право в Оксфорд. Има диплома по юридически английски от Калифорнийския университет, Сан Диего. Завършил е право в Софийския университет и има сертификат по Американско бизнес право. Той е практикуващ адвокат в адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници" и работи с някои от най-значимите международни компании, инвестирали в България. Основният фокус на работата му е свързан с енергийни проекти - както в сферата на производство, така и потреблението и търговията с електроенергия. Специализирал е и в сферите на екологичното, административното и финансовото право, участва в разработването и практическото прилагане на законови практики в България. Преди завръщането си в България през 2007 г. е натрупал опит в Масачузетс и Лондон.

Програма