Next Generation MBA Class #4: Как да бъдеш Next Generation лидер във времена на промяна, 25 април 2017
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

“Как да бъдете Next Generation лидер във времена на промяна” е темата на новото издание на Next Generation MBA Class. Гост-лектор ще бъде д-р Лесли Самози, академичен директор на EMBA програмата на City College - международният факултет на The University of Sheffield (виж карето). Преди презентацията и практичните му съвети, ще можете да научите подробности около стартиралото наскоро ново издание на конкурса за млади бизнес лидери Next Generation, както и да се срещнете с представители на журито.

Това е четвъртият мастър клас от поредицата, организирана от “Кариери”, с подкрепата на City College - международния факултет на The University of Sheffield. Форматът е предназначен за всички млади и активни професионалисти, които искат да научат нещо полезно и практично, което веднага да приложат в професионалния и личния си живот. Той има за цел и да поддържа и разширява общността от хора, свързани с конкурса за млади бизнес лидери Next Generation, организиран от “Капитал” и “Кариери”.

Next Generation MBA Class #4 ще се проведе на 25 април от 18.30 ч. в Гранд Хотел София.
Събитието е предназначено за млади мениджъри и предприемачи, потенциални кандидати в конкурса Next Generation 2017 или участници в него през предходни години.
Работният език е английски.
Входът е безплатен, но е нужна предварителна регистрация.  
 

Лектори

  • Д-р Лесли Самози

    Д-р Лесли Самози академичен директор на EMBA програмата на City College - международния факултет на The University of Sheffield

    Д-р Лесли Самози е старши лектор и академичен директор на EMBA програмата на City College – международния факултет на The University of Sheffield. Той преподава международен бизнес, управление на човешките ресурси и маркетинг в университета. Работи и като оценител на проекти, финансирани със средства от Европейския съюз. Бил е маркетинг мениджър в международна компания в областта на биотехнологиите и оптоелекторниката в Отава, Канада. Работил е и като консултант на различни организации като Digital Electronics (сега част от Compaq Computers), Human Resources Development Canada, Industry Canada, KPMG Management, Canadian Imperial Bank of Commerce (C.I.B.C.) и TELUS. Водил е семинари и работилници в редица организации и институции, сред които Heineken, Deutsche Telecom, Международната финансова корпорация, Световната банка, румънската Асоциация на банкерите и др. Д-р Лесли Самози има докторска степен по организационно поведение и управление на човешките ресурси от Carleton University, Канада. В същия университет е получил и магистърска степен по Маркетинг и международен бизнес, както и бакалавърска по маркетинг.

Програма18.30 - 19.00 - Регистрация
19.00 - 19.30 - Представяне на конкурса Next Generation 2017 и членовете на журито
19.30 - 20.30 - “Как да бъдете Next Generation лидер във времена на промяна”, лекция на д-р Лесли Самози, академичен директор на EMBA програмата на City College - международния факултет на The University of Sheffield. Университетът осигурява стипендиите за финалистите в конкурса Next Generation 2017
20.30 - 21.00 - Нетуъркинг коктейл

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

  • Т +359 2 4615306

    e-mail: karieri@karieri.bg