25 април 2017
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

“Как да бъдете Next Generation лидер във времена на промяна” е темата на новото издание на Next Generation MBA Class. Гост-лектор ще бъде д-р Лесли Самози, академичен директор на EMBA програмата на City College - международният факултет на The University of Sheffield (виж карето). Преди презентацията и практичните му съвети, ще можете да научите подробности около стартиралото наскоро ново издание на конкурса за млади бизнес лидери Next Generation, както и да се срещнете с представители на журито.

Това е четвъртият мастър клас от поредицата, организирана от “Кариери”, с подкрепата на City College - международния факултет на The University of Sheffield. Форматът е предназначен за всички млади и активни професионалисти, които искат да научат нещо полезно и практично, което веднага да приложат в професионалния и личния си живот. Той има за цел и да поддържа и разширява общността от хора, свързани с конкурса за млади бизнес лидери Next Generation, организиран от “Капитал” и “Кариери”.

Next Generation MBA Class #4 ще се проведе на 25 април от 18.30 ч. в Гранд Хотел София.
Събитието е предназначено за млади мениджъри и предприемачи, потенциални кандидати в конкурса Next Generation 2017 или участници в него през предходни години.
Работният език е английски.
Входът е безплатен, но е нужна предварителна регистрация.  
 

Лектори

  • Д-р Лесли Самози

    Д-р Лесли Самози академичен директор на EMBA програмата на City College - международния факултет на The University of Sheffield

    Д-р Лесли Самози е старши лектор и академичен директор на EMBA програмата на City College – международния факултет на The University of Sheffield. Той преподава международен бизнес, управление на човешките ресурси и маркетинг в университета. Работи и като оценител на проекти, финансирани със средства от Европейския съюз. Бил е маркетинг мениджър в международна компания в областта на биотехнологиите и оптоелекторниката в Отава, Канада. Работил е и като консултант на различни организации като Digital Electronics (сега част от Compaq Computers), Human Resources Development Canada, Industry Canada, KPMG Management, Canadian Imperial Bank of Commerce (C.I.B.C.) и TELUS. Водил е семинари и работилници в редица организации и институции, сред които Heineken, Deutsche Telecom, Международната финансова корпорация, Световната банка, румънската Асоциация на банкерите и др. Д-р Лесли Самози има докторска степен по организационно поведение и управление на човешките ресурси от Carleton University, Канада. В същия университет е получил и магистърска степен по Маркетинг и международен бизнес, както и бакалавърска по маркетинг.

Програма18.30 - 19.00 - Регистрация
19.00 - 19.30 - Представяне на конкурса Next Generation 2017 и членовете на журито
19.30 - 20.30 - “Как да бъдете Next Generation лидер във времена на промяна”, лекция на д-р Лесли Самози, академичен директор на EMBA програмата на City College - международния факултет на The University of Sheffield. Университетът осигурява стипендиите за финалистите в конкурса Next Generation 2017
20.30 - 21.00 - Нетуъркинг коктейл

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

  • Т +359 2 4615306

    e-mail: karieri@karieri.bg