Успешни стратегии за електронна търговия, 6 декември 2017 - 21 март 2018, София
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Третата годишна конференция „Успешни стратегии за електронна търговия“ е регионално събитие, което се фокусира върху най-важните тенденции и развитието на иновациите в електронната търговия и дигиталното пазаруване.

Следващата революция в индустрията с онлайн пазаруването вече е факт. Удовлетворение, получавано на мига при покупката, свързани купувачи, разменни устройства, присъствие на няколко канала на пазара, ново поколение електронни клиенти – всичко това диктува посоката и скоростта на развитие.

Годишната конференция  „Успешни стратегии за електронна търговия“ предоставя нов многостранен поглед върху дигиталното и онлайн пазаруване, поднася ценна информация как днес можете да уловите бъдещето, за да бъдете една крачка пред вашите конкуренти.

Кога и къде
21 март 2018, София Ивент Център

Цена за ранна регистрация (до 9 март): 180 лв. без ДДС
Регистрация след 9 март: 240 лв. без ДДС

Краен срок на регистрация - 19 март
 

Лектори

 • Алекс О' Бърн

  Алекс О' Бърн Съосновател, We Make Websites, Shopify

  Алекс е съосновател на We Make Websites, които са сред най-надеждните агенции за електронна търговия в Shopify. Той ще разкаже за това как да използвате дизайна, за да увеличите продажбите си от електронна търговия.
  Стилът му е "ясен и ангажиран" и "освежаващо отворен".
  We Make Websites създава красиви и ефективни сайтове за електронна търговия, които увеличават продажбите. Компанията е разработила сайтове за The Economist, Steinhoff, Harper Collins, Pepsi, Finisterre, National Portrait Gallery, Skinnydip, Bluebella и над 500 други клиенти. Алекс е международен лектор на тема електронна търговия и е говорил в Google, General Assembly, Digital Shoreditch и Top Drawer.
 • Мартин Свобода

  Мартин Свобода ръководител бизнес развитие, Google

 • Антъни Фароу

  Антъни Фароу главен технически директор на Javelin Group и управляващ директор, Accenture Technology

Програма


Партньори

Master Card eMag DHL Isobar Speedy Accenture