25 ноември 2017
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Преговорен процес 
Двудневно интерактивно обучение 

Какво е важно да знаем и можем, за да водим успешно преговорен процес - от ефективна комуникация до сключване на търговски договор; управление на рисковете, оптимизация на срокове и условия, документиране на процеса

Преговорите изискват особена подготовка, за да може да се постигнат максимални резултати, и в същото време преговарящите страни да се погрижат за взаимоотношенията помежду си. 

Обучението стъпва на упражнение, което илюстрира комуникационния процес, като се изследват възможностите за недоразумения и обърквания в него. Преминава се към основните приниципи за водене на преговори, които да въведат участниците в тематиката. Ще се обърне специално внимание на подготовката на този вид разговори, както и различни техники при провеждането им. Всичко това, ще се упражни в реални работни казуси, които ще създадем заедно. Те ще дадат възможност на участниците да упражнят новите подходи и да изберат работещите техники за себе си. Допълнително, ще се направи симулация за водене на преговори, в която да се обърне внимание на всички елементи, разглеждани до този момент и как се проявяват в различен контекст. 

Търговски договор
Основни елементи на договорите
Проверка на контрагента
Уловки, защитни клаузи и арбитраж
Фази на преговорния процес и администриране  на комуникацията

Комуникация в процеса на продажба
Концепция на законите за Въздействие и Влияние
Процес на продажби и стъпки на продажби
Разпознаване на типовете клиенти и ефективна комуникация с тях
Справяне с възражения (трудни клиенти) и затваряне на сделката
 •  
Успешните преговори
Основни принципи за водене на преговори
Предварителна подготовка – подходящи и несполучливи изрази
Техники за водене на преговoри
От практиката за практиката - работни казуси комуникация при преговори
От преговори към ангажиращо сътрудничество

Записване:
Цена за регистрация на един участник е 200 лева без ДДС
-20% отстъпка за група (над 3ма души)


Разгледайте и другите курсове на Capital Business School, MDV Professional Education:
Business Essentials 1
Business Essentials 2
Business Essentials 3
Advanced Masterclass


За повече информация: 
Христина Христова +359 887 492 126
business_school@mdvtraining.bg

Лектори

 • Златина Михайлова

  Златина Михайлова Директор Лидерски програми, MDV Professional Education

  Златина работи активно в областта на управлението на хората и организационното развитие вече над 19 години. Преди да се присъедини към екипа на MDV Professional Education, Златина е била мениджър Организационно развитие на denkstatt (Австрия, България, Румъния, Словакия и Унгария) и управител на denkstatt bulgaria. В груповата си роля, Златина е отговаряла за създаването на ангажиращи и работещи процеси по управление на хората, знанието и организационната култура. Била е ментор на колегите в организацията, както и е подкрепяла мениджърите в създаването и укрепването на организационната култура. Златина има богат опит от работа с различни индустрии и клиенти, който е започнала да трупа още от работата си в Deloitte Bulgaria, където е била Мениджър в Управленското консултиране. През тези 7 години, Златина е била част от процеси за ЧР Трансформация, диагностика на културата и организацията, и множество проекти в областта на управлението на хората. Златина е обучила над 6000 човека, в повече от 10 държави, участници с различни професии и възрасти. Тя е дипломиран референт на групово-динамични психотренинги, дипломиран консултант по организационна диагностика. Притежава магистърска степен по Организационно развитие от СУ "Св.Климент Охридски" и магистърска степен по УЧР от НБУ. Златина непрекъснато увеличава експертизата си в сферата на управлението на хора, социална психология, корпоративна отговорност, нови бизнес модели и лидерство.
 • Илия Грозданов

  Илия Грозданов MJur, Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"

  Илия Грозданов е завършил магистратура по Европейско и международно бизнес право в Оксфорд. Има диплома по юридически английски от Калифорнийския университет, Сан Диего. Завършил е право в Софийския университет и има сертификат по Американско бизнес право. Той е практикуващ адвокат в адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници" и работи с някои от най-значимите международни компании, инвестирали в България. Основният фокус на работата му е свързан с енергийни проекти - както в сферата на производство, така и потреблението и търговията с електроенергия. Специализирал е и в сферите на екологичното, административното и финансовото право, участва в разработването и практическото прилагане на законови практики в България. Преди завръщането си в България през 2007 г. е натрупал опит в Масачузетс и Лондон.