10 ноември 2017
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Какво да предприемете, за да сте ЕФЕКТИВНИ И РАБОТОСПОСОБНИ?
Как да направите избор, за да сте спокойни и доволни след това?


Възможностите, които ни заобикалят в съвременния свят, са буквално безгранични: информация, семинари, медийно съдържание, партньори, избори…. Понякога, опциите са толкова много, че вземането на решение се превръща в тежка, дори на практика безкрайна и непосилна задача. В този момент, на помощ идват предварително изяснените приоритети и също така – зададеният фокус.

В рамките на тази работна среща, ще си припомним заедно значението на полагане на целенасочени усилия, смисъла на определянето на приоритети, тяхното спазване, както и някои практически техники и идеи,  които ни помагат да ги следваме..
 
Ще се обърне внимание на следните въпроси:

• Къде е моят фокус?
• Как да определя моите приоритети?
• Кои са ролите, които изпълнявам?
• Как се разсейвам?
• Кои са вредните навици в пилеене на време и енергия?
• Как да правя избор, и след това да съм спокоен и доволен?
• Каква е моята нагласа за начина, по който се справям със задачите си?
• Как да използваме матрицата Важно/Спешно?
• Как да се  “застраховаме”, че ще бъдем ефективни?
 
Обучението е практически ориентирано- предвидени са упражнения, демонстрации и интерактивни игрови формати – запомнящи се преживявания, които ще позволят по-лесното асимилиране на информацията и ще позволят практическо прилагане на идеите, които се коментират. 
 
ПРЕПОДАВАТЕЛ: Златина Михайлова, директор “Лидерски програми” в MDV Professional Education
 

Лектори

  • Златина Михайлова

    Златина Михайлова Директор Лидерски програми, MDV Professional Education

    Златина работи активно в областта на управлението на хората и организационното развитие вече над 19 години. Преди да се присъедини към екипа на MDV Professional Education, Златина е била мениджър Организационно развитие на denkstatt (Австрия, България, Румъния, Словакия и Унгария) и управител на denkstatt bulgaria. В груповата си роля, Златина е отговаряла за създаването на ангажиращи и работещи процеси по управление на хората, знанието и организационната култура. Била е ментор на колегите в организацията, както и е подкрепяла мениджърите в създаването и укрепването на организационната култура. Златина има богат опит от работа с различни индустрии и клиенти, който е започнала да трупа още от работата си в Deloitte Bulgaria, където е била Мениджър в Управленското консултиране. През тези 7 години, Златина е била част от процеси за ЧР Трансформация, диагностика на културата и организацията, и множество проекти в областта на управлението на хората. Златина е обучила над 6000 човека, в повече от 10 държави, участници с различни професии и възрасти. Тя е дипломиран референт на групово-динамични психотренинги, дипломиран консултант по организационна диагностика. Притежава магистърска степен по Организационно развитие от СУ "Св.Климент Охридски" и магистърска степен по УЧР от НБУ. Златина непрекъснато увеличава експертизата си в сферата на управлението на хора, социална психология, корпоративна отговорност, нови бизнес модели и лидерство.