Годишен бизнес форум: Industry 4.0, 17 октомври, Гранд хотел Пловдив
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Контекст:
Технологичният напредък размива границите между дигиталния и физическия свят. Интелигентни, взаимосвързани системи поддържат дейностите по цялата верига на добавената стойност.
Какво означава това? Изкуственият интелект променя начина, по който работим, начина по който произвеждаме и неизменно ще променим начина, по който живеем. Какво означава това? Това означава намаляване на разходите и подобряване на ефективността, по-голяма скорост и мащаб, по-умни продукти и услуги.

За конференцията:
Конференцията ще разгледа къде е България в това море на промяната, какво правят
българските компании и отделните индустрии, за да станат част от новата вълна. Какво
ще означава това за работната сила, за растежа и развитието на региона?
Конферентната програма ще покаже иноваторите в индустрията, които вече оформят бъдещето.

Акценти в програмата
- Регионална перспектива - от конкуренция до сътрудничество.
- Как големите индустриални центрове в Югоизточна Европа могат да си сътрудничат и да се възползват от световните тенденции в областта?
- Производството става високотехнологично - иновации и трансфер на знания към традиционните индустрии
- Разширението на мултинационалните компании ще доведе до повече научноизследователски и развойни дейности в региона, както и партньорства с водещи изследователски институции.
- Откриване на инженерни таланти.
- По-бързото развитие на стартъп екосистемата, съчетано с добро качество на живот, ще направи някои градове в региона предпочитана дестинация.
- Как да направим един град по-привлекателен?
- Финансиране на иновациите и дигиталната трансформация.
- Рисковите инвестиции се преориентират от софтуерната към традиционните индустрии.

Кога и къде:
17 октомври 2018 
Гранд хотел Пловдив

Аудитория:
над 400 + участника:
Държавни служители
Представители от бизнеса
Ръководители от промишлеността
Консултанти и адвокати
Дигитални предприемачи
Висш мениджмънт МСП

Не дължите такса за участие в конференцията, но броят на местата е ограничен и е необходима предварителна регистрация.
Моля, използвайте регистрационната форма, за да запазите мястото си!
 
Краен срок за регистрация: 15 октомври

Лектори

 • Томислав Дончев

  Томислав Дончев Заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, Народно събрание на Република България

 • Огнян Златев

  Огнян Златев Ръководител на Представителството, Европейска комисия

 • Иван Тотев

  Иван Тотев Кмет на Община Пловдив

  Инж. Иван Тотев завършва Технически университет – София, инженер-магистър "Компютърни системи и технологии". През май 2010 година получава магистърска степен от Юридическия факултет на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" по специалността "Публична администрация". Защитава с отличен дипломна работа на тема "Регионалните политики на Европейския съюз за сигурност и стабилност. Черноморската синергия – новата инициатива на Европейския съюз в широкото черноморско пространство". Професионалната си кариера започва през 1997 година като специалист "Дизайн, оформление и предпечат" в издателска къща. От 2001 година до 2004 година работи като project manager в компания за разработване и търговия със софтуер. От 2004 до 2007 година е Технически директор в хотелски комплекс. През ноември 2007 година печели мажоритарните избори за кмет на район "Източен" в Пловдив. От август 2009 г. до октомври 2011 година е областен управител на Област Пловдив. През септември 2011 година е издигнат за кандидат за кмет от ПП ГЕРБ, а на 30 октомври 2011 година е избран за кмет на Община Пловдив. През ноември 2015 г. Иван Тотев е преизбран за втори мандат за кмет на Община Пловдив.
 • Милап Пател

  Милап Пател Директор Изкуствен интелект, стратегия и трансформация, Ericsson

  Милап Пател е директор Изкуствен интелект, стратегия и трансформация в шведския телекомуникационен гигант Ericsson. Основната му задача е да зададе стратегия и пътна карта за дигитална трансформация в Ericsson чрез инструментите на изкуствения интелект, а крайната цел - ангажирани клиенти, интелигентни бизнес операции, оправомощени служители и нови предложения. Фокусът му в момента е върху когнитивната автоматизация в глобалните операции на Ericsson за поддръжка и споделено управление на услуги. Преди да се присъедини към Ericsson, Милап е работил като консултант по управление в EY Advisory Скандинавия, като се фокусира върху цифровата стратегия и трансформация.
 • Шахин Набавиян

  Шахин Набавиян Основател, Centric Mind

  Шахин е изпълнителен директор, който води дигиталната трансформация и основател на компанията за бизнес дизайн и иновации Centric Mind. Неговият опит показва, че "иновациите" и "трансформацията" са предизвикателство за много компании, тъй като управителните съвети често трябва да се ангажират с конкретни резултати преди да вземат решения. Това обаче противоречи на начина, по който се случват истинските иновации. Шахин е прекарал последните 15 години в корпоративния и в академичния свят, създавайки пътища за преодоляване на подобни проблеми. Той е създал и водил проект за дигитална трансформация на един от ключовите продукти на The Economist Group. В Accenture работи върху това как трябва да изглежда клиентското предложение във финансовите индустрии в следващите няколко години. Преди това е партньор в агенция за User Experience и Digital Service Design, която създава от нулата. Шахин защитава докторантура върху това как хората разпространяват колективното си познание, когато се занимават със съвместна творческа работа в обща среда. Така получава и познанието как се проектират социо-технически системи и среди, които да подобряват човешкото представяне.
 • Филип Генов

  Филип Генов Вицепрезидент и старши мениджър "Специални проекти", УниКредит Булбанк

  Филип Генов е банкер с над 20 години опит на високи мениджърски позиции в България и по света. В момента ръководи проекта на УниКредит Булбанк за финансиране на стартиращи бизнеси, които освен кредит могат да получат високопрофесионална подкрепа в структурирането на работещ бизнес план и контакти с потенциални клиенти. Филип има голям опит в създаването и изпълнението на различни иновативни проекти за развитие на бизнес и инициативи за UniCredit в България, Италия, Германия и страните от Централна и Източна Европа. Той е бизнес ангел, ментор и инвеститор в стартиращи компании на млади предприемачи. Филип Генов има MBA от Stern School of Business на Нюйоркския университет и London School of Economics и магистърска степен от SDA Bocconi, Италия.

Партньори

PWC Unicredit Bulbank Aurubis Hewlett Packard M car BMW Veolia CCI FRANCE BULGARIE BARISTO

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

 • Отдел "Събития"

  event@economedia.bg

  тел: 02/ 4615 495
 • За счетоводни въпроси

  krasimira.ganchina@economedia.bg

  тел:02/ 4615 458