HR and Leadership Forum, 24 октомври, 24 октомври 2018, Sofia Event Center
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

Годишната конференция за HR и мениджмънт, организирана от Капитал и Кариери е водещо събитие в областта на лидерството и управлението на хора.
Ще се фокусираме върху бъдещето на работата и професиите и как тези концепции са предефинирани.

Акценти в програмата
➜ Как да бъдем успешни мениджъри в технологичната ера?
➜ Какво е необходимо, за да бъдем харизматични лидери в съвременната епоха?
➜ Как новоразработеният софтуер, изкуственият интелект и роботите ще променят начина, по който работим и живеем?
➜ Как да се адаптираме към безкрайните промени?
➜ Какви са последните световни тенденции в областта на човешките ресурси, управлението и лидерството?

15-тото издание на водещия форум за управление на човешки ресурси, лидерство и мениджмънт ще се съсредоточи върху бъдещите тенденции и новите технологии. Ще имате възможност да чуете вдъхновяващи презентации от международни лектори, да получите практически съвети, да тествате сами различни технологични приспособления, софтуери за управление на човешки ресирси или мениджмънт концепции.

Кога и къде
24 октомври 2018 г.
София Ивент Център

Формат
лекции, дискусионни панели, нетуъркинг сесии, уъркшопи

Аудитория
600 + участника, изпълнителни директори и старши мениджъри, HR мениджъри и специалисти от различни сектори, IT специалисти, представители на консултантски компании, агенции за подбор, PR специалисти, НПО.

Регистрационна такса
Ранна такса за регистрация до 31 август: 180 лева без вкл. ДДС
 

Лектори

 • Жан-Еманюел Де Нев

  Жан-Еманюел Де Нев Доцент по икономика и стратегия, Saïd Business School, University of Oxford

  Жан-Еманюел Де Нев е белгийски икономист и професор в University of Oxford. Той е известен с изследването си върху икономиката на щастието, което довежда до нови открития в отношенията между щастието и доходите, производителността, икономическия растеж и неравенството. Изследването му е избрано сред "Управленските идеи с най-голяма значимост за 2016" ("The Management Ideas that Mattered Most in 2016") от Harvard Business Review и получава наградата Ruut Veenhoven Award през 2015 г. за принос в научното изследване на щастието. Де Нев е помощник редактор на World Happiness Report и член на Глобалния съвет за щастие (Global Happiness Council) и е председател на комитета по щастие на работното място в рамките на този съвет. Жан-Еманюел Де Нев често съветва правителства и бизнеси, включително работи и по изследвания на Галъп. Преди да се присъедини към Университета в Оксфорд, Жан е бил асистент-професор по политикономия и поведенчески науки в University College London. Жан е и гостуващ професор по икономически и политически науки в INSEAD. Получил е докторската си степен от LSE и е бил Фулбрайт стипендиант в Харвардския университет. Неговите изследвания и коментари често се отразяват в медиите, включителноThe Economist, Financial Times, Harvard Business Review и BBC. Лектор е на академични и неакадемични конференции, включително в PopTech и TED.
 • Хесус Вега

  Хесус Вега Стратегически консултант, автор, лектор, и управляващ директор на Zara-Inditex (2000 - 2006)

 • Д-р Стефан Мауерсбергер

  Д-р Стефан Мауерсбергер Водещ специалист "Развитие на таланти", Aon Hewitt GmbH

 • Борис Христов

  Борис Христов Основател на Презентационна Агенция 356labs

  Борис е основател на презентационна агенция 356labs и PowerPoint MVP. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са също и единствената презентационна агенция в света, която две години подред е канена да презентира на най - голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители - Microsoft Ignite. 356labs и екипът му стоят зад презентации с изключителна критичност, които са печелели мултимилионни сделки, инвестиции от хора като Бил Клинтън, както и наскорошното IPO на Градус. Самият той преподава и обучава компании от калибъра на KPMG, Publicis, Roche, Unicredit Bulbank, Renault и много други на умения вариращи от презентационни умения и сторителинг, до психологията зад дизайна на слайдовете ни.

Партньори

Sodexo Telus International KAUFLAND 356 LABS

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

 • Отдел Събития

  event@economedia.bg

  тел: 02/ 4615 451
 • За счетоводни въпроси

  krasimira.ganchina@economedia.bg

  тел: 02/ 4615 458