20 ноември 2018, София хотел Балкан
Регистрирайте се
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.Разбрах

Събитието

За шеста поредна година “Капитал” организира конференция на тема Банките и бизнесът. Целта на събитието е да предостави възможност на водещите банки в България да се срещнат с представители на различни по мащаб компании с цел да им помогнат да изберат най-подходящите финансови инструменти, така че да управляват успешно парите си и да постигнат устойчив растеж за бизнеса си.

В рамките на отделни презентации и дискусионни панели ще бъдат показани различни инструменти за кредитиране, както и приоритети по сектори и продукти за предстоящата 2019 година.

На събитието ще има възможност и за бизнес срещи между представителите на бизнеса и банките.

Част от темите, които ще дискутираме в програмата:
Банковият сектор през 2019 – приоритети и предизвикателства
Подготовка за банковия съюз и ERM 2 – какво е важно и какви ще са ефектите върху бизнеса
Тенденции при кредитирането - ще има ли промяна в цената на и какво ще е движението на лихвите
Нови възможности и програми за финансиране
Пазарът на необслужвани кредити
Иновации и технологични решения за по-висока ефективност на сектора​
 
Кога и къде:
20 ноември 2018, София хотел Балкан

За кого е подходящо събитието: представители на различни по мащаб компании, представители на банковия и финансовия сектор – изпълнителни директори и експерти, представители на адвокатски кантори, консултанти, инвестиционни фондове, технологични компании и др.

Такса за участие: 144 лв. с ДДС

Краен срок за регистрация: 16 ноември 2018 г.
 

Лектори

 • Калин Христов

  Калин Христов подуправител, ръководител на управление "Емисионно", и член на Управителния съвет, БНБ

  Калин Христов е подуправител, ръководител на управление "Емисионно", и член на Управителния съвет на Българската народна банка от 23 октомври 2009 г. Избран на 29 юли 2015 г. от 43-тото Народно събрание за втори 6-годишен мандат, считано от 24 октомври 2015 г. Господин Христов е роден в Плевен. Магистър е по макроикономика, "Университет за национално и световно стопанство", гр. София. Автор на множество самостоятелни публикации в страната и чужбина в областта на макроикономиката, паричната политика, паричен съвет, икономически и паричен съюз и въвеждането на еврото в България, както и съавтор в статии и публикации на икономическа и финансова тематика.
 • Петър Андронов

  Петър Андронов Председател на Кънтри тийма на КВС Груп за България, Кънтри мениджър на КВС Груп за България, Председател на УС на ОББ, Главен изпълнителен директор на ОББ

  Петър Андронов е назначен за изпълнителен директор на СИБАНК през юли 2007 г. През март 2008г. става главен изпълнителен директор, а от март 2011 г. заема позицията и на кънтри мениджър на КВС Груп за България. След придобиването на ОББ от от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп от юни 2017 г. Петър Андронов е избран за главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на ОББ. От 2008 г. е член на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България и неин представител в Комитета по банков надзор към Европейската банкова федерация. От май 2015 г. е избран за председател на УС на Асоциацията на банките в България. Преди назначението му в СИБАНК, г-н Андронов заема редица позиции както в частния банков сектор, така и в Българската народна банка. От 2002 г. до май 2007 г. е главен директор на управление "Банков надзор" в Българска народна банка. От 2003 г. до май 2007 г. е член на Управителния съвет на Резервния обезпечителен фонд. Г-н Андронов е член и на Инвестиционния комитет на БНБ. В периода 2005 – 2007 г. е наблюдател и член на Европейския банков комитет и на Комитета на европейските банкови надзорници към Европейската комисия. В същия период е наблюдател и член на Банковия надзорен комитет към Европейската централна банка. Г-н Андронов участва в изготвянето на действащото надзорно банково законодателство, в това число Закона за кредитните институции, Закона за допълнителния надзор върху финансовите конгломерати, надзорните наредби на БНБ, указания и др. Петър Андронов има магистърска степен по Финанси и Банково дело от Университета за световно стопанство. От 1995 г. е лектор в УНСС, във Висшето училище по застраховане и финанси и в Нов Български университет / Международен банков институт - преподава дисциплини "Основи на финансите" и "Банково регулиране". Владее английски, немски и руски език.
 • Левон Хампарцумян

  Левон Хампарцумян Главен изпълнителен директор и председател на УС, Уникредит Булбанк, член на управителния съвет на Асоциацията на банките в България

  Левон Хампарцумян е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк от 2001. Той е член на Управителния съвет на БОРИКА. В периода април 2005 – април 2008 г. и април 2011 - април 2015 той е председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България. Левон Хампарцумян е член на Управителния съвет на Института за пазарна икономикa. В периода 2008 – 2012 е Председател на Настоятелството на СУ "Свети Климент Охридски". Левон Хампарцумен е носител на Ордена на звездата на италианската солидарност (Ordine della Stеlla della Solidarietà Italiana) и получава титлата Комендаторе от Президента на Република Италия Джорджо Наполитано през 2008 г. През 2007 г. фондация "Атанас Буров" му присъжда приза "Буров" за банково управление, той е обявяван два пъти за "Банкер на годината" – от списание Finance Central Europe през 2005 г. и от вестник "Банкеръ" през 2007 г. През 2012 г. пък списание "Мениджър" му връчи приза за "Мениджър на годината". През 2015 г. главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян е удостоен с Голям сребърен почетен знак за заслуги за Република Австрия. Левон Хампарцумян е дипломиран инженер-химик и професионалният му опит е свързан с ръководни позиции в PriceWaterHouse Coopers и Earnst&Young. В периода 1999 г. – 2001 г. той е бил последователно заместник-министър на икономиката и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.
 • Петя Димитрова

  Петя Димитрова Главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка, член на УС на Асоциацията на банките в България

  Петя Димитрова е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка (с правно име "Юробанк България" АД). Професионалният й път в Пощенска банка започва през 2003 г. като главен финансов директор на осемте дъщерни компании на "Юробанк И Еф Джи Груп" в България. През 2005 г. заема и длъжността прокурист на Пощенска банка. През 2007 г. е назначена за изпълнителен директор и член на УС на ДЗИ Банк. След юридическото сливане на ДЗИ Банк и Пощенска банка тя става изпълнителен директор и член на УС на обединената банка. През 2012 г. тя става главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка. Под нейно ръководството през 2016 г. Пощенска банка придобива и интегрира за рекордно кратко време дейността на Алфа Банк - клон България. Петя Димитрова е член на УС на АББ, на фондация "Атанас Буров", на "Борика" АД, на сдружение "Ендевър България", на Международния банков институт, на Университетския съвет на Американския университет в България, както и член на Индустриалния консултативен съвет по промишлеността на CITY College към университета в Шефийлд, Великобритания. Също така е член на Young Presidents’ Organization (YPO); член на Форума на младите световни лидери (Young Global Leaders Forum) към Световния икономически форум; член на Gerson Lehrman Group Accounting Council, Лондон; член на Chartered Management Institute, Великобритания и съосновател на Обществения съвет на жените в бизнеса. Петя Димитрова е дипломиран експерт-счетоводител от Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA) в Лондон, има EMBA степен от Университета в Шефийлд, Великобритания и две магистърски степени по "Финанси и банково дело" и "Туризъм" от УНСС и СУ "Св. Климент Охридски". Притежава още дипломи и сертификати от международни университети. Носител е на редица награди и отличия.
 • Мирослав Вичев

  Мирослав Вичев главен изпълнителен директор, БОРИКА

  Мирослав Вичев е главен изпълнителен директор на платежния и картов оператор БОРИКА. Има над 25 години опит в сферата на информационните технологии за банковия сектор. Преди да се присъедини към дружеството заема редица ръководни позиции: ръководител "Приложни системи" в Българска пощенска банка, старши мениджър "Управленско консултиране и ИТ" в Deloitte & Touche, ръководител на "Консултантски отдел" в "Майкрософт България" и консултант по избора на система РИНГС към БНБ, директор "Информационни технологии" в ТБ "Биохим", изпълнителен директор на Банка ДСК. Наред с това е член на надзорния съвет на пенсионна компания "ДСК Родина", член на съвета на директорите на "Дружество за касови услуги" и член на съвета на директорите на OTP Bank (Русия), зам.главен изпълнителен директор на OTP Bank (Унгария) и главен информационен мениджър на банковата група. Завършил е Техническия университет в София.
 • Бернардо Жиларди

  Бернардо Жиларди ръководител Стратегия и Продуктово развитие, ЕИФ

  Bernardo Ghilardi manages the strategy and product development division of the European Investment Fund.  He joined the EIF in 2010 as a senior risk manager for the portfolio guarantees and securitisation transactions and was later engaged in the management of regional mandates ofr implementation of SME-focused financial instruments.
  Prior to EIF, Bernardo was working at Fitch Ratings and BPV Finance International. He holds Master’s Degree in International Finance from Universita di Pavia.
 • Георги Заманов

  Георги Заманов главен изпълнителен директор, Алианц Банк България

  Георги Заманов e магистър е по икономика и финанси от УНСС и по ядрена физика от СУ "Св. Климент Охридски" . Започва кариерата си като анализатор в БНБ, преминава през ОББ, HVB "Биохим" и Уникредит Булбанк, където е заемал ръководни длъжности в областта на управлението на необслужвани кредити. От 2007 г. последователно е бил член на управителния съвет на UnіCrеdіt Ваnk - Сърбия, където е отговарял за управлението на риска, а след това и на UnіСrеdіt Ваnk в Украйна, отговарящ за корпоративното и инвестиционно банкиране. От януари 2016 г. се присъединява към екипа на Алианц банк - България, като изпълнителен директор. От началото на 2017 г. е главен изпълнителен директор на Алианц банк - България.
 • Мартин Дановски

  Мартин Дановски Председател на Управителния съвет на Фонд мениджър на финансови инструменти в България (ФМФИБ)

  Мартин Дановски е член на управителния съвет на "Фонд мениджър на финансови инструменти в България " ЕАД (ФМФИБ) от 22 октомври 2015 г., а от 10 ноември 2016 г. става и негов председател. Притежава 20-годишен интегриран опит в бизнес икономиката, маркетинга и институционалните въпроси, с разширен фокус върху средствата, програмите и инструментите на ЕС. Г-н Дановски е съветник по икономическата политика в кабинета на заместник министър-председателя Томислав Дончев от 2015 г. Консултирал е широк спектър фирми от финансовия и IT сектора. Ръководил е мултинационалната маркетингова група "Havas Worldwide" за балканския регион и е бил управляващ партньор на "Болкан Експерт Холдинг". Мартин Дановски има две магистърски степени: по икономика, стратегическо планиране и маркетинг от Университета за национално и световно стопанство – София (УНСС), както и в сферата на техническите науки, в областта на управлението на земята от Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия – София (УАСГ).
 • Питър Барон

  Питър Барон управляващ директор, TBIF (TBI Bank), член на изпълнителния комитет, 4finance

  Питър Барон е бизнес лидер с богат опит в потребителското банкиране с фокус върху дигиталната трансформация и бизнес развитие. Експерт в разработването на стратегически инициативи в областта на кредитирането, той е посветен на поддържането на репутация, основана на качество, обслужване и безкомпромисна етика. Във времето заема водещи консултантски и инвестиционни роли. За повече от 16 години професионална кариера участва в бордовете на множество мултинационални и местни компании в Обединеното кралство, Русия, Македония, по-късно и в Украйна, където заема позиции като главен изпълнителен директор на VAB Bank и VAB Group, член на TBIF Financial Services BV (TBIF), като успешно управлява трансформацията на корпоративната идентичност и създаването на първия украински финансов супермаркет в областта на финансовите услуги на дребно. От 2012 г. поема поста вицепрезидент "Стратегия" за TBIF, като съветник на управляващия директор по банковите и небанкови операции на групата в Централна и Източна Европа, подпомага 4finance Group S.A. в разработването на банкова стратегия и цели за придобиване. От 2016 г. Питър Барон е управляващ директор на TBIF, а наскоро е назначен за член на Изпълнителния комитет на 4finance Group S.A. Притежава бакалавърска степен по Инвестиции и управление на финансови рискове от Cass Business School, Великобритания.
 • Филип Генов

  Филип Генов основател и управляващ директор, София Лаб

  Филип Генов е банкер с над 20 години опит на високи мениджърски позиции в България и по света. В момента ръководи проекта на УниКредит Булбанк за финансиране на стартиращи бизнеси, които освен кредит могат да получат високопрофесионална подкрепа в структурирането на работещ бизнес план и контакти с потенциални клиенти. Филип има голям опит в създаването и изпълнението на различни иновативни проекти за развитие на бизнес и инициативи за UniCredit в България, Италия, Германия и страните от Централна и Източна Европа. Той е бизнес ангел, ментор и инвеститор в стартиращи компании на млади предприемачи. Филип Генов има MBA от Stern School of Business на Нюйоркския университет и London School of Economics и магистърска степен от SDA Bocconi, Италия.
 • Горан Ангелов

  Горан Ангелов основател и управител, IBS България, член на FinTech Summit Advisory Board

  Горан Ангелов е основател и управител на Ай Би Ес България (IBS) една от водещите ИТ компании в страната с фокус върху финансовата индустрия, аналитикс решенията и системната интеграция. Текущо IBS изпълнява ключови проекти във водещи банки, свързани с дигиталната трансформация, PSD2 регулацията, модернизирането на инфраструктурата и управлението на информационните активи.
  Горан Ангелов има инженерно образование със специалност автоматизация на производството. Той има повече от 20 години опит в сферата на информационните и комуникационните технологии и участие в редица успешно реализирани мащабни ИТ проекти за бизнеса и публичния сектор.
 • Любомир Пунчев

  Любомир Пунчев изпълнителен директор, член на Съвета на директорите и член на Изпълнителния комитет, Пиреос Банк

  Любомир Пунчев има над 20 години опит в банковата сфера. Неговата кариера започва през 1993г. в Булбанк като икономист в Отдел Документарни Операции, по-късно е назначен за Мениджър Ликвидност на финансови пазари и Управител на клон. Той има магистърска степен – Международни икономически отношения от УНСС, София. През 2011г. завършва магистратура EMBA (Executive Master of BA) към LSE, London, HEC, Paris и University of New York. През 2001г. заема позицията Директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк и е член на Управителния съвет до 2010г. През януари, 2011г. е назначен за Директор Продажби в Банкиране на дребно в УниКредит Австрия. Продължава своята международна кариера като Директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на Укрсоцбанк, Украйна, част от групата на УниКредит Булбанк. Любомир Пунчев се присъедини към Банка Пиреос България през януари, 2016г. като Генерален Директор с ресори Банкиране на дребно, Клонова мрежа и Малки и средни предприятия.
 • Георгиос Христофору

  Георгиос Христофору главен изпълнителен директор на B2Kapital SA-Гърция и регионален директор за ЮИЕ на B2Holding

  Георгиос Христофору е дългогодишен експерт по финанси и неплатежоспособност. От 17 години е ангажиран с оперативно и финансово преструктуриране на предприятия и дружества. Ръководил е големи проекти като старши мениджър в екипа на Kantor Management Consultants. Има задълбочени познания и поглед върху банковия сектор, в който работи общо 9 години, от които 7 като главен изпълнителен директор на Bank of Cyprus в Румъния. Георгиос Христофору има и солиден опит в оценките на портфейли. Бил е консултант в търгове по продажба на кредитни портфейли в Гърция и Румъния. Паралелно с това е консултирал част от четирите най-големи банки в Гърция по време на прегледа на активите и стрес теста, проведени от ЕЦБ. Ръководил е и дейността на едно от подразделенията на гръцката PQH Single Special Liquidation S.A, ангажирана от централната банка в Гърция за квестор със специален статут на кредитни и финансови институции в Гърция в ликвидация.
 • Добромир Добрев

  Добромир Добрев заместник председател на УС и изпълнителен директор с ресор Корпоративно банкиране и капиталови пазари, Райфайзенбанк България

  Добромир Добрев e заместник председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор Корпоративно банкиране и капиталови пазари. Той работи в Групата Райфайзен България от 2003 г., когато е бил Рилейшъншип мениджър, работещ с клиенти в сегмента Корпоративно банкиране. В периода 2005-2006 г. заема позицията началник отдел Корпоративно банкиране – Среден пазар. От 2006 до 2013 г. е управител на Райфайзен Лизинг. Под негово ръководство лизинговата компания на Райфайзенбанк, създадена през 2004 г., се нарежда на едно от водещите места на този пазар. Между 2010 и 2013 г. той е и съпредседател на браншовата организация на лизинговите компании у нас – Българската асоциация за лизинг. От началото на 2013 г. Добрев e член на Управителния съвет на Райфайзенбанк. Добромир Добрев е магистър по Банки и Финанси от Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Владее английски, немски и руски езици. Специализирал е мениджмънт и бизнес стратегии в Австрия, Великобритания, Германия, Франция.
 • Калин Радев

  Калин Радев изпълнителен директор, Software Group, член на FinTech Summit Advisory Board

  Г-н Калин Радев е CEO и основател на "Софтуер Груп". Той има повече от 20 години професионален опит в информационните технологии, от които 15 години в сферата на подобряване достъпа до финансови услуги, банковия и микрофинансиращия сектор. Г-н Радев има богат международен опит в ръководенето на стратегически проекти в Европа, Африка, Азия и Пасифик, както и Латинска Америка. Неговите знания и умения са използвани в над 100 проекта по целия свят, включващи разработването на ИТ стратегии и проектирането на софтуерни решения, които ускоряват достъпа до финансови услуги и увеличават ефективността на институциите. Г-н Радев е също така член на борда на директорите на Центъра за микрофинансиране (MFC) и на Индийско-българската бизнес камара.
 • Илко Стоянов

  Илко Стоянов Управляващ партньор, Schoenherr България

  Илко Стоянов е съдружник в софийския офис на Schoenherr и работи в областите на търговското право, сливания и придобивания, и защита на конкуренцията. Той има магистърски степени по право от Софийския университет Св. Климент Охридски и Колумбийския университет. Илко Стоянов редовно консултира международни клиенти в различни индустрии: телекомуникации, високи технологии, медии и реклама, фондове за дялово инвестиране, застраховане, производство и енергетика. Редовно е канен за лектор на конференции, свързани с чуждестранни инвестиции в България. Автор е на множество публикации за сливанията и придобиванията в България, включително The International Comparative Legal Guide to: Mergers & Acquisition (Global Legal Group, 2008, 2009, 2010, 2011).
 • Марко Фабрис

  Марко Фабрис директор Консултантски услуги, PwC Югоизточна Европа

 • Радомир Миланов

  Радомир Миланов изпълнителен директор, SAP

  Радомир Миланов е част от ръководния екип в локалния офис на SAP от 3 години. Изпълнява временно ролята на управител през последните 4 месеца до настоящото му постоянно назначение на тази позиция от 1 август. До скоро е бил на позицията търговски директор в "SAP България". Преди това е работил над 11 години в IBM, като през този период заема различни локални и международни управленски постове.
 • Валентин Михов

  Валентин Михов експерт финансови услуги, мениджмънт консултант, основател на Valor Advisors

 • Атанас Симеонов

  Атанас Симеонов собственик и изпълнителен директор, Amatas

  Атанас Симеонов е един от собствениците на холдинга S Group International, под чиято шапка са компании като ВИП Секюрити ЕООД, АМАТАС, ЕС Мениджмънт, Прокюрмънт Интернешънъл, Билдинг Про и други. Фирмите, които Атанас Симеонов управлява, са в сферата на услугите за сигурност и инвестиционни имоти. Мисията на холдинга е да осигурява свобода на хората да работят и живеят спокойно. Атанас Симеонов е член на борда на директорите на Ендевър България. Асоциацията подбира и подкрепя български предприемачи, чиято печалба само през 2015 г. възлизат на 8.2 милиарда долара, като по този начин подпомага разкриването на над 600 000 работни места. През 2016 заедно с част от членовете на борда на Ендевър Атанас Симеонов основава Armada Capital, която инвестира в стартъп технологични компании с потенциал за растеж и позитивно влияние върху българската бизнес екосистемата. През 2016 Атанас Симеонов основава AMATAS като първата компания за киберсигурност в България, предоставяща решения по уникален за индустрията модел – като абонаментна услуга (аs a service). Екипът на AMATAS обединява уменията на етични хакери, експерти по киберсигурност и юридически консултанти. За две години от създаването си AMATAS печели доверието на някои от най-големите компании и организации в България.
 • Игор Правица

  Игор Правица изпълнителен директор, IBM България

  Игор Правица е изпълнителен директор на IBM България от средата на 2016 г., като преди това оглавява облачния бизнес на IBM за Югоизточна Европа с фокус върху продажбите, развитието и изпълнението на нови облачни стратегии. Завършил е компютърни науки в Нови Сад, има и диплома за бизнес анализи от London Business School. Има над 10-годишен опит в индустрията.
 • Франк Янсен

  Франк Янсен Член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, член на УС на ОББ, Изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП, ОББ

  Франк Янсен е назначен за изпълнителен директор и член на Управителния съвет на СИБАНК от май 2008 г. след като в края на 2007 г. белгийската банково - застрахователна група КВС придобива 75% от капитала на СИБАНК. Професионалната му кариера започва като мениджър на различни ритейл и корпоративни клонове на КВС в Белгия. В периода 1999 – 2003 г. последователно заема поста директор на CSOB Банк Прага и изпълнителен директор на Кредит Банк Полша, където отговаря за кредитния риск и потребителското финансиране. От 2003 г. до постъпването си в СИБАНК заема поста генерален мениджър на КВС Франция. Франк Янсен е магистър по право и магистър по бизнес администрация от Университета в Антверпен.

Програма


Зала РОЯЛ

9:00 – 9:30 Регистрация и кафе


9:30 – 9:45 Официално откриване
Калин Христов, подуправител, БНБ

9:45 – 10:45 Първи дискусионен панел
Банковият сектор през 2019 – най-важното, което трябва да знаем

Подготовка за банковия съюз и ERM 2 – какви са предизвикателствата и очакваните ефекти върху бизнеса

Петър Андронов, главен изпълнителен директор на Сибанк и ОББ, кънтри мениджър за България на KBC, председател на управителния съвет на Асоциацията на банките в България
Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС, Уникредит Булбанк, член на УС на Асоциацията на банките в България
Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС, Пощенска банка, член на УС на АББ
Георги Заманов, главен изпълнителен директор, Алианц Банк
Мирослав Вичев, главен изпълнителен директор, БОРИКА АД
Модератор: Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС, Уникредит Булбанк, член на УС на Асоциацията на банките в България

10:45 - 11:00 Средата за кредитиране на малкия бизнес и инструменти на ЕК
Бернардо Жиларди, ръководител Стратегия и Продуктово развитие, ЕИФ

11:00 – 11:30 – Кафе пауза

11:30 – 12:30 Втори дискусионен панел:
Ще се отрази ли върху кредитирането проверката на сектора – предвижда ли се забавяне или затягане на условията
Ще има ли промяна в цената и какво ще е движението на лихвите
Какви са новите възможности и програми за финансиране

Питър Барон, CEO, TBIF Financial Services
Мартин Дановски, Председател на Управителния съвет на Фонд мениджър на финансови инструменти в България (ФМФИБ)
Добромир Добрев, заместник председател на УС и изпълнителен директор ресор Корпоративно банкиране и капиталови пазари, Райфайзенбанк
Любомир Пунчев, изпълнителен директор, Пиреос Банк
Франк Янсен, изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП, ОББ 
Модератор: Филип Генов, основател и управляващ директор,  София Лаб

12:30 – 13:00 Дискусия:
Пазарът на необслужвани кредити

Марко Фабрис, директор, PwC Consulting
Георгиос Христофору, главен изпълнителен директор, B2Kapital SA-Гърция и регионален директор за ЮИЕ, B2Holding
Модератор: Илко Стоянов, управляващ партньор, Schoenherr България

13:00 – 13:45 Обяд

13:45 - 13:55 Отвъд мобилното банкиране 
Горан Ангелов, основател и управител, IBS

13:55 – 14:55 Трети дискусионен панел:
Иновации и технологични решения за по-висока ефективност на сектора

Горан Ангелов, основател и управител, IBS 
Радомир Миланов, изпълнителен директор, SAP
Атанас Симеонов, собственик и изпълнителен директор, Amatas
Калин Радев, изпълнителен директор, Software Group
Игор Правица, изпълнителен директор, IBM Бългрия
Модератор: Валентин Михов, експерт финансови услуги, мениджмънт консултант, основател на Valor Advisors
 

Партньори

PWC Postbank BORICA Фонд на фондовете IBS Schonherr BAT MBL DCA TBI Bank Sophia Lab SeeNews

Контакти

Свържете се с нас за въпроси относно това или други събития на Икономедиа.

 • Отдел Събития

  event@economedia.bg

  тел: 02/ 4615 451
 • За счетоводни въпроси

  krasimira.ganchina@economedia.bg

  тел: 02/ 4615 458